Region Skåne lediga jobb

av Celina Fredriksson

Vi är Skånes största arbetsgivare med ca 36 000 anställda. Hos oss hittar du ett stort utbud av olika tjänster. På Region Skåne lediga jobb navigerar du enkelt bland de jobb som är vakanta. Du hittar både sommarvikariat, kortare tidsbestämda vikariat och tillsvidareanställningar.

Det ska vara lätt att söka

Region Skåne lediga jobb har ett fantastiskt söksystem där du enkelt anpassar sökningen efter just dina behov. Du har dessutom möjlighet att följa rekryteringsprocessen. Samtidigt kan du hålla koll på hur många sökanden det finns på de olika tjänsterna.

Utbildningstjänster

Har du läkarexamen och söker AT-/ST-tjänst då hittar du dessa på Region Skåne lediga jobb. Vi har ett stort utbud av utbildningstjänster och flera olika sjukhus, bland annat universitetssjukhus och mindre sjukhus med alla olika specialiteter representerade.

I början av din karriär

Vi har många tjänster för dig som är ny i yrkesrollen och behöver stöd i början av din karriär. Ett välutvecklat mentorskap finns för dig och dessutom ett stort nätverk bland annat de olika yrkesgrupperna.

Jobb som inte kräver utbildning

På Region Skåne lediga jobb hittar du också olika jobb som inte kräver specifik utbildning. Har du en slutförd gymnasieutbildning hittar du också lediga tjänster hos oss.

Du kanske också gillar